Frans Corten

Frans Corten begeleidt al sinds 2001 hoogbegaafden en andere uitzonderlijke talenten in hun loopbaan en heeft hierover verschillende artikelen gepubliceerd. Hij is een van de pioniers op het gebied van hoogbegaafde volwassenen. In zijn schrijven en werk heeft hij alle werkzame inzichten en eigen uitvindingen bijeengebracht die behulpzaam kunnen zijn om beter je weg te vinden in leven en werk. Hij dringt niets op maar adviseert met respect voor de eigenzinnigheid van jou als vreemde vogel. Frans is van oorsprong bioloog en studeerde daarnaast jarenlang filosofie en psychosynthese. Hij volgde diverse cursussen in de biografiekunde en in Findhorn (Schotland). Hij is KernTalentenanalist en -opleider. Hij sprak professioneel met een duizendtal cliënten en haalde daarnaast inzichten uit een paar honderd biografieën van kunstenaars, uitvinders en andere vreemde vogels.

2019: Uitzonderlijk talent. Gids voor hoogbegaafden, uitvinders en andere vreemde vogels

Hoogbegaafden en andere vreemde vogels hebben vaak moeite om hun weg te vinden in het leven en in hun werk. Uitzonderlijk talent biedt je een handleiding om je uitzonderlijke zelf te herkennen én serieus te nemen. En dat is het begin van je nieuwe toekomst.

2008: Hoogbegaafd. Dat zie je zó! Over zelfbeeld en imago van hoogbegaafden

Een hoogbegaafde is een snelle en slimme denker, die complexe zaken aankan. Autonoom, nieuwsgierig en gedreven van aard. Een sensitief en emotioneel mens, intens levend. Hij of zij schept plezier in creëren. Herkent u zich in deze typering? Of iemand uit uw omgeving? Grote kans dat uzelf hoogbegaafd bent of dat die ander het is. Hoe kwam deze definitie tot stand? En - belangrijker nog - wat kunt u ermee?

Door |2022-09-15T18:38:58+02:00januari 1st, 2008|Tags: |0 Reacties
Ga naar de bovenkant