OVER ONS

MISSIE & VISIE

Stichting Hoogbegaafd! verbindt, informeert en onderzoekt (ouders en begeleiders van) hoogbegaafden van alle leeftijden en achtergronden. Dat doen we met bijeenkomsten, een online community, het schrijven van artikelen en het onderzoeken van bepaalde aspecten van hoogbegaafdheid.

Hoe ontmoet jij ons? >

BESTUUR

Het bestuur van 2018-2020 bestaat uit Alice K. Burridge, Eelko de Vos en Jan Willem Lenting. Ze stellen zich hier aan je voor. Daarnaast tref je hier het bestuurlijke beloningsbeleid en het aftreedrooster.

Ontmoet het bestuur >

VRIJWILLIGERS

De stichting wordt niet slechts door het bestuur gedragen, maar door tientallen vrijwilligers. De vrijwilligers die daar klaar voor zijn stellen zich aan je voor. Lees hier onder andere meer over onze communitybeheerders en bloggers.

Ontmoet onze vrijwilligers >

SAMENWERKINGEN EN GERELATEERDE ORGANISATIES

Diverse organisaties houden zich bezig met begaafdheid en talentontwikkeling. Op deze pagina introduceren we onze samenwerkingen en gerelateerde organisaties die zich inzetten voor het welzijn van hoogbegaafden.

Ontmoet samenwerkingen en gerelateerde organisaties >