Voorzitter van Stichting Hoogbegaafd! Dr. Alice K. Burridge was op de radio bij Werkverkenners van BNR Nieuwsradio. Wat zijn de krachten van hoogbegaafden? Hoe ervaren hoogbegaafden hun werkomgeving? Wat kunnen werkgevers doen om hoogbegaafden een goede werkomgeving te bieden en hen aan te trekken als verrijking van organisaties?

Hoogbegaafden en andere neurodivergenten hebben organisaties veel te bieden. Maar op dit moment worden deze talenten vaak nog niet optimaal benut. Waar komt dat door? En wat kunnen werkgevers doen om neuro-inclusiever te worden? Dat zoeken we uit.

Ook in deze aflevering: Theresa Oost en Saskia Schepers.

Uitgezonden op de radio op 26 september om 15.00, 19.00 en 01.00, 30 september om 12.00 en 1 oktober om 06.30, 15.30, 23.00 en 03.00.

Beluister hier de aflevering >

Wij steunen jou. Steun jij ons ook?

NU DONEREN

© Werkverkenners BNR Nieuwsradio