Werkgroep Content & Communicatie

Hoe wij ons inzetten voor hoogbegaafden

De Werkgroep Content & Communicatie zorgt voor het redigeren, plaatsen en verspreiden van online content op de website, e-magazine, nieuwsbrief en sociale media, zoals artikelen, video’s en evenementen. Daardoor wordt de stichting goed zichtbaar en bereikbaar. En, natuurlijk, herkenbaar! Dus zie je weer een post of video vanuit de stichting voorbij komen op LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube en WhatsApp, dan zijn zij de mensen die hem hebben geredigeerd en verspreid! Ook reageert de Werkgroep Content & Communicatie op je reacties onder de posts van de stichting en beantwoordt de Werkgroep vragen die je aan de hand daarvan hebt. Op die manier  kom je op de juiste plek in de stichting terecht.

Ontmoet het team van de Werkgroep Content & Communicatie

Chrisje Kalthoff-van der Pol

Content & Communicatie: website, E-magazine, nieuwsbrief, social media

Toen bleek dat onze oudste zoon het moeilijk kreeg op school, is bij ons echt het kwartje hoogbegaafdheid (pas) gevallen. Alhoewel zowel mijn man als ik al zo onze eigen ervaringen hadden op de basisschool en ook op het voortgezet onderwijs, viel het binnen onze eigen cocon echt minder op dat onze kinderen, en uiteindelijk ook wij, ‘anders zijn’. Via onze oudste zoon is het balletje aan het rollen gegaan en dankzij hem ben ik me in gaan lezen en verdiepen, echt een thuiskomen.

Mijn werkende achtergrond heeft zich tot op heden altijd gericht op communicatie, marketing en een stuk verandermanagement. Hierin richt ik me op de volledige breedte van elk vakgebied; van doelgroepanalyse tot content schrijven, van strategische plannen tot evenementen. Dit doe ik een stukje in loondienstverband en ook deels als zelfstandige.

Sinds de zoektocht op gebied van hoogbegaafdheid in ons gezin gestart is, heb ik besloten dat ik ook graag iets wil bijdragen aan de community. Bij Stichting Hoogbegaafd! krijg ik de gelegenheid om dat vanuit mijn vakgebied aan te mogen pakken.

Recent heb ik de opleiding tot ukIQ Specialist afgerond. Om peuters met een (vermoedelijke) ontwikkelingsvoorsprong en hun ouders te kunnen begeleiden ben ik Begaafd Inzicht gestart. De eerste peuterpeergroep start eind mei. Vroegsignalering is zo belangrijk om hoogbegaafde kinderen de beste kans te geven op passend onderwijs. En zo hoop ik daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Flo de Haan

Videostrateeg (Team Video)

Shenaaz Ghazi

Video-editor (Team Video)