REGIO

IK ZOEK REGIONALE CONTACTEN

Via onze Nederlandse en Vlaamse regiogroepen kun je netwerken met hoogbegaafden in de regio. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht als je op zoek bent naar peers voor jezelf of voor je hoogbegaafde kinderen, om feedback te vragen over scholen in de regio, of als je gewoon even je ei kwijt wilt bij mensen in de buurt. Ook blijf je hier op de hoogte van onze regiobijeenkomsten.

Hoogbegaafd! Zuid-Holland & Zeeland

Besloten groep op Facebook en WhatsApp voor hoogbegaafden vanaf 15 jaar en ouders van hoogbegaafde kinderen tot 18 jaar in de regio

Leer andere hoogbegaafden in de regio kennen. Spreek persoonlijk af. Ontmoet andere gezinnen. Blijf op de hoogte van en bezoek onze regiobijeenkomsten voor hoogbegaafde volwassenen.

Het beantwoorden van de drie intakevragen met je lidmaatschapsverzoek is voor elke regiogroep op Facebook verplicht. Deze groepen zijn niet voor commercie. Je kunt er externe activiteiten o.v.v. prijs kwijt, mits die niet meer dan ca. 15 euro en van een non-profit zijn, dus niet als onderdeel van een praktijk of commerciƫle organisatie. Daarvoor is onze groep Vraag & Aanbod.

Hoogbegaafd! Utrecht & Gooi & Vechtstreek

Hoogbegaafd! Gelderland

Hoogbegaafd! Noord-Brabant & Limburg

Hoogbegaafd! Drenthe & Friesland & Groningen

Hoogbegaafd! Noord-Holland

Hoogbegaafd! Overijssel

Hoogbegaafd! Flevoland

Heb je een vraag over de online community?

community@stichtinghoogbegaafd.nl

Contactverzoek Community
Voornaam/initialen
Achternaam
Ik ga akkoord met

Hoogbegaafd! Antwerpen

Hoogbegaafd! Oost-Vlaanderen

Hoogbegaafd! West-Vlaanderen

Hoogbegaafd! Vlaams Brabant & Brussel

Hoogbegaafd! Vlaams Limburg

Heb je een vraag over de online community?

community@stichtinghoogbegaafd.nl

Contactverzoek Community