Vandaag verscheen in het OV-blad Metro een artikel over hoogbegaafdheid, intensiteit, ondernemen en carrière met voorzitter Alice aan het woord. Dit naar aanleiding van de Week van de Hoogbegaafdheid.

Of ze het woord hoogbegaafd niet een beetje achterhaald vindt? Ze beaamt dat dat ‘hoog’ mensen kan doen steigeren, zeker in deze tijden waarin ‘gelijkheid’ zo cruciaal is en zelf zinspeelt ze ook liever, „It’s living with intensity, leg ik dan uit. Ik ben gewoon anders bedraad daarboven, het past perfect in de neurodiversiteit.” Een ander woord dat goed in 2020 past, zou wat haar betreft extra-intens zijn, „klinkt ineens heel anders, hè?”

Wil je hierover van gedachten wisselen? Zie dan onze posts op onze Facebookpagina, LinkedInpagina en op Instagram.

Lees hier het artikel op de website van Metro >

Vind hier de PDF >

Wij steunen jou. Steun jij ons ook?

NU DONEREN

© Tekst Iris Hermans, Metro | Beeld Seth Matahelumual van Epicart