Zwartfluwelen vleugels. Mijn ontmoetingen met zwart
Dit boek leest als een getuigenverslag van persoonlijke groei. Zwart is voor ieder mens anders, maar de intense gevoelens die het oproept zijn voor iedereen gelijk. Dit boek geeft je de moed om zwart toe te laten, waardoor het verdampt. Dat werkt bevrijdend. Ook biedt het boek troost wanneer je je eenzaam voelt in zwart. Daarmee is dit boek indirect een pleidooi voor het normaliseren van levenspijn en voor neurodiversiteit als het nieuwe normaal.

Dit boek leest als een getuigenverslag van persoonlijke groei. Jolanda Scherpenzeel beschrijft hierin haar zoektocht om via zwart richting het licht te groeien. Zwart is voor ieder mens anders, maar de intense gevoelens die het oproept zijn voor iedereen gelijk. Dit boek geeft je de moed om zwart toe te laten, waardoor het verdampt. Dat werkt bevrijdend. Ook biedt het boek troost wanneer je je eenzaam voelt in zwart. Daarmee is dit boek indirect een pleidooi voor het normaliseren van levenspijn en voor neurodiversiteit als het nieuwe normaal.

Dit boek kopen

Je kunt dit boek hier kopen. Je kunt dit boek niet kopen via bol.com om Stichting Hoogbegaafd! zo dankzij het commissieprogramma te steunen.

Interviews

Lotte van Lith (auteur Intens Mens) en Jolanda gingen met elkaar in gesprek over hun boeken en schrijfprocessen.

Een recensie toevoegen >