Honger naar begrip - Het dagboek van een hoogbegaafde jongere
Categorie:
Author:
Published: 2020
Je onbegrepen en anders voelen, een hoofd dat altijd aan staat en dan ook nog sensitief zijn. Beschikken over een andersdenkend brein is niet altijd makkelijk. Het onbegrip dat op de loer ligt helpt dan ook niet echt. Daarom is er dit boek.

Je onbegrepen en anders voelen, een hoofd dat altijd aan staat en dan ook nog sensitief zijn. Beschikken over een andersdenkend brein is niet altijd makkelijk. Het onbegrip dat op de loer ligt helpt dan ook niet echt. Daarom is er dit boek. Middels prikkelende teksten afgewisseld met gedichten en illustraties tracht Laila begrijpelijk te maken wat juist zo moeilijk te begrijpen is. Honger naar begrip geeft een uniek kijkje en biedt daardoor erkenning voor andersdenkenden en herkenning voor hun omgeving. Met een nuchtere blik neemt Laila je mee op reis door de verscholen wereld van een andersdenkend brein. Honger naar begrip neemt je mee door de gedachten van deze bijzondere groep jongeren die het verdienen gezien te worden.

Laila Dulski is een jongedame met een enorm rechtvaardigheidsgevoel. Al van jongs af aan is Laila dol op schrijven. Dat zij ooit een boek zou schrijven komt dan ook niet uit te lucht vallen, het onderwerp daarentegen is onverwacht. Tijdens haar schoolperiode voelde Laila zich vaak anders en onbegrepen. Toen bleek dat zij hoogbegaafd is, vielen de puzzelstukjes in elkaar. Sinds haar dertiende schrijft zij hierover. Na een jarenlang gevecht tegen het schoolsysteem ontstond het idee om een boek te schrijven om op deze manier iets bij te dragen aan het onbegrip waar zij zelf tegenaan is gelopen.

Dit boek kopen

Je kunt dit boek hier kopen. Je kunt dit boek niet kopen via bol.com om Stichting Hoogbegaafd! zo dankzij het commissieprogramma te steunen.

Een recensie toevoegen >