Laden Evenementen

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers op anderhalve meter afstand.  Je mag maximaal 1 keer per week samen zijn met maximaal 10 anderen, dus zorg dat je dit niet elders doet in de omringende tijd. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren.

Onze zomerwandeling vindt plaats op zaterdag 19 juni. Dan trekken we naar het natuurreservaat de Westhoek in De Panne, aan de grens met Frankrijk. We zullen een tiental kilometer wandelen door de duinen. Er zijn horecamogelijkheden na de wandeling. In het natuurreservaat zijn geen opties, maar De Panne is vlakbij. We vertrekken voor deze wandeling om 13.30 bij de kerk van De Panne (Sint-Elizabethlaan). We spreken af om 13.15.

Dit is een bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen in de wijde omgeving. Er is plek voor verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden (uiterlijk 4 dagen van tevoren).

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

[caldera_form id=”CF5e50164ba2b99″]

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant