Laden Evenementen

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers op anderhalve meter afstand.  Je mag maximaal 1 keer per week samen zijn met maximaal 10 anderen, dus zorg dat je dit niet elders doet in de omringende tijd. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren.

Op verzoek wordt er een iets langere wandeling georganiseerd door de bossen ten zuiden van Ellezelles (15,5km), in het Waalse natuurpark Pays des Collines. We wandelen door het Bois Lefèbre, Bois d’Hergies en het Bois d’Hubermont. We passeren ook le Hameau des Papins a.k.a. Le Rossignol, gekend bij wielerliefhebbers.

We vertrekken ten laatste om 11.00 aan de kerk in Grand Monchaut. We spreken daar af om 10.45. Er wordt wel een mogelijkheid voorzien om de tocht in te korten tot 10 km voor de mensen die dat wensen.  Onderweg houden we halt voor een picknick in het bos. Die moet iedereen wel zelf voorzien, er is daar echts niets voorhanden. Er is alleen een frituur bij de start en aankomstplaats. Daar kan na de wandeling iets worden genuttigd door zij die dat willen.

Dit is een bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen in Oost-Vlaanderen en in de wijde omgeving. Er is plek voor verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden (uiterlijk 4 dagen van tevoren).

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

[caldera_form id=”CF5dfcf7c16950e”]

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant