Laden Evenementen

De inschrijving is gesloten.

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers op anderhalve meter afstand. Ook zul je aan tafel moeten blijven zitten, waarbij je niet van plaats wisselt (dus ook niet naar een andere tafel). Voor elke verplaatsing binnen, zoals het opstaan om het toilet te bezoeken, is een mondmasker verplicht. Deze maatregelen gelden ook buiten in winkelstraten. Bovendien houden gastvrouwen en gastheren verplicht je contactgegevens 10 dagen na afloop vast om eventueel contactonderzoek te faciliteren. Je mag maximaal 1 keer per week samen zijn met een groep van deze omvang, dus zorg dat je dit niet elders doet in de omringende tijd. Kom niet zomaar opdagen. Onderstaand aanmeldformulier is de enige manier om je aan te melden voor deze bijeenkomst. Je wordt verwijderd van de bijeenkomst als je de maatregelen niet respecteert of zomaar bent komen opdagen. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Wij raden risicogroepen aan om nog niet deel te nemen.

Dit is een mooie Samen Zijn bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen in West-Vlaanderen en de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

We komen samen in koffie- en eethuis De Papil, Rijselstraat 78 te Brugge. Deze locatie is vlakbij de achterkant van het Station Brugge en de kerktoren van Sint-Michiels. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. De openingstijden worden streng gehandhaafd. Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden, zodat we genoeg plaatsen kunnen reserveren (tot uiterlijk twee dagen van tevoren). Zitten wij vol, dan sluiten wij de aanmelding.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

[caldera_form id=”CF5e50164ba2b99″]

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

 

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant