Laden Evenementen

De inschrijving is gesloten.

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Wij houden daarbij anderhalve meter afstand. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Wij raden risicogroepen aan om nog niet deel te nemen. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Op deze mooie dag ontmoeten wij elkaar in Jabeek voor een laagdrempelige bijeenkomst voor (vermoedelijk) hoogbegaafde volwassenen in en rondom het prachtige Limburg. In deze ontspannen setting is alle ruimte voor verbinding, uitwisseling en informatie over hoogbegaafdheid en wat er allemaal nog meer ter sprake komt.

Het doel van de bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen is om op regionale schaal voor verbinding te komen. Natuurlijk ben je ook welkom als je niet uit Limburg komt. Meld je uiterlijk een week van tevoren aan.

Je bent welkom voor de wandeling van ongeveer 8,5 km vanaf 13.00. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. Vanaf 15.00 uur tot pakweg 17.00 uur kunnen we terecht bij de Dorpsbrouwerij de Maar. Je kunt hier later aansluiten als je niet mee gaat wandelen. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.

Meld je aan via onderstaand formulier. Je ontvangt dan een mooie uitnodigingsmail met alle details.

[caldera_form id=”CF5e259fec0c88b”]

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant