Laden Evenementen

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers tegelijk op anderhalve meter afstand. Bovendien houden gastvrouwen en gastheren verplicht je contactgegevens 10 dagen na afloop vast om eventueel contactonderzoek te faciliteren. Je mag maximaal 1 keer per week samen zijn met een groep van deze omvang, dus zorg dat je dit niet elders doet in de omringende tijd. Kom niet zomaar opdagen. Onderstaand aanmeldformulier is de enige manier om je aan te melden voor deze bijeenkomst. Je wordt verwijderd van de bijeenkomst als je de maatregelen niet respecteert of zomaar bent komen opdagen. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Wij raden risicogroepen aan om nog niet deel te nemen.

Dit is een bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen in Oost-Vlaanderen en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

In mei schijnt de zon (hopelijk)! Terwijl iedereen in België de horeca bestormt, zoeken we de natuur op om gezellig samen te ontbijten. We starten om 10u en brengen ons eigen ontbijt (en stoel) mee. De plaats: Gentbrugse Meersen. Ingang tussen parking sporthal Driebeek en parking dienstencentrum Gentbrugge. Bedoeling is een gezellige babbel over alles wat in je opkomt. Wie wil kan op eigen houtje daarna nog een wandelingetje doen.

We houden ons aan de coronamaatregelen op dat moment, dus enige flexibiliteit is gewenst. Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden (tot uiterlijk vier dagen van tevoren). Hopelijk tot dan! Als het evenement volzet is, kom je op een wachtlijst en word je verwittigd of je al dan niet kan deelnemen.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

[caldera_form id=”CF5dfcf7c16950e”]

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant