Laden Evenementen

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Er is plaats voor maximaal 2×10 deelnemers op anderhalve meter afstand. Bovendien houden gastvrouwen en gastheren verplicht je contactgegevens 10 dagen na afloop vast om eventueel contactonderzoek te faciliteren. Je mag maximaal 1 keer per week samen zijn met een groep van deze omvang, dus zorg dat je dit niet elders doet in de omringende tijd. Kom niet zomaar opdagen. Onderstaand aanmeldformulier is de enige manier om je aan te melden voor deze bijeenkomst. Je wordt verwijderd van de bijeenkomst als je de maatregelen niet respecteert of zomaar bent komen opdagen. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren.

Dit is een bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen in Oost-Vlaanderen en in de wijde omgeving. Er is plek voor verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

Vier keer per jaar gaan we met de hoogbegaafdencommunity in Oost-Vlaanderen wandelen, bij aanvang van ieder seizoen. Deze keer verwelkomen we de lente. Wat later dan normaal, maar dat komt door de maatregelen. We gaan voor een wandeling van ongeveer 10 kilometer door de velden en bossen rondom Everbeek (Brakel), aan de taalgrens, die we tijdens de wandeling ook oversteken. Vertrek en aankomst aan de kerk van Everbeek-Boven. We wandelen in maximaal 2 groepen van 10 volgens de huidige coronamaatregelen. Er kunnen dus niet meer dan 20 personen deelnemen. Het aansluitend etentje kan niet doorgaan aangezien de horeca nog niet op is.

Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden (uiterlijk 4 dagen van tevoren).

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

[caldera_form id=”CF5dfcf7c16950e”]

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant