Laden Evenementen

Dit is een bijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Zuid-Holland en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

Voor de derde keer wordt de boekenclub voor hoogbegaafden in Leiden georganiseerd van 10 tot 13 uur. Uit ervaring is gebleken dat iedereen wel een boek heeft of kent dat indruk heeft gemaakt of dat belangrijk is (geweest) in zijn/haar leven. De boeken geven een mooie ingang om tot gesprekken te komen en er is aandacht voor iedereen.

Voel je welkom om te komen! De groep wordt bewust klein gehouden: maximaal tien deelnemers. Dit komt de kwaliteit van de bijeenkomst ten goede.

We verzamelen op een mooie locatie waar we zowel binnen als buiten kunnen zitten en de omgeving nodigt uit tot een wandeling. De exacte locatie ontvang je na aanmelding (maar doorgaans niet onmiddellijk na aanmelding).

Voor thee, koffie en lekkers wordt gezorgd. Hiervoor wordt een bijdrage van 6 euro p.p. gevraagd, waarvan ook de huur voor de ruimte wordt betaald.

Na de bijeenkomst is iedereen vrij om te doen waar behoefte aan is; ergens lunchen in de stad, wandelen, nakletsen of huiswaarts keren.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Aanmelden korter dan een week van tevoren biedt geen garantie op een plek.

Deelnameverzoek Samen Zijn Zuid-Holland
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Voor tikkie om bijdrage te voldoen
Ik neem graag deel aan:
Ik ga akkoord met

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant