Laden Evenementen

Dit is een bijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Zuid-Holland en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

Boeken en hoogbegaafdheid

We hebben een laagdrempelige bijeenkomst met het thema Boeken op mijn levenspad voor (uitzonderlijk) hoogbegaafden in Leiden (Maresingel 19, 2316 HA). Neem dus één of meerdere boeken mee die iets voor jou hebben betekend (of nu betekenen) in je leven.

De ochtend is van 10 tot 13 uur met de mogelijkheid om daarna huiswaarts te keren of ergens te lunchen in de stad. Voor thee, koffie en lekkers wordt gezorgd. Hiervoor wordt een bijdrage van 6 euro p.p. gevraagd, waarvan ook de huur voor de ruimte wordt betaald. Bij mooi weer kunnen we ook buiten de bijeenkomst voortzetten of een wandeling maken.

Op 21 mei is er een eerste bijeenkomst geweest met boeken in Leiden. Dat is zo goed bevallen, dat ik daar (met de deelnemers samen) een vervolg aan wil geven. Iedereen is welkom; ongeacht of je er de vorige keer wel of niet was. De groep wordt bewust klein gehouden, dat komt de kwaliteit van het samenzijn ten goede. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Ik hoop jullie te ontmoeten op deze fijne locatie, met inspirerende boeken en persoonlijke gesprekken.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Aanmelden korter dan een week van tevoren biedt geen garantie op een plek.

Deelnameverzoek Samen Zijn Zuid-Holland
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Voor tikkie om bijdrage te voldoen
Ik neem graag deel aan:
Ik ga akkoord met

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant