Laden Evenementen

Dit is een bijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Den Haag en omstreken. Het is een laagdrempelige activiteit om verbinding te zoeken en ervaringen uit te wisselen. Op deze bijeenkomsten kun je goed terecht met je vragen over hoogbegaafdheid, maar uiteraard kan het ook fijn zijn om juist in dit gezelschap te praten over andere (creatieve) onderwerpen.

Op deze mooie ochtend maken we een Werkplaats op Papier bij het KB Atelier dat op een paar minuten lopen van station Den Haag Centraal ligt. Breng je eigen papier, beeldende materialen, creatieve schrijfvaardigheid of iets anders mee waarmee je graag op papier werkt. We gaan samen offline en hands-on aan de slag. In de groep leren we creatieve technieken van en met elkaar. Er is dus geen docent aanwezig. Zorg dat je voldoende materiaal meeneemt voor jezelf en ook iets dat de anderen mogen gebruiken of lenen.

Aan het eind van de bijeenkomst brengen we het atelier in zijn oude staat terug en kunnen de deelnemers die dat willen, op eigen kosten in de directe omgeving van het atelier gaan lunchen. Vanwege de omvang en mogelijkheden van het atelier is het aantal plaatsen beperkt tot 10. De locatie is rolstoelvriendelijk.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier. Vanwege de beperkte omvang van de locatie (maximaal 10 deelnemers) vragen we je slechts EEN datum te selecteren.

Deelnameverzoek Samen Zijn Zuid-Holland
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Voor tikkie om bijdrage te voldoen
Ik neem graag deel aan:
Ik ga akkoord met

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant