Laden Evenementen

Dit evenement zit vol.

Dit is een bijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Zuid-Holland en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

De bijeenkomst staat in het teken van elkaar ontmoeten. Het lijkt ons leuk en zinvol om dit via de methode van World Café aan de hand van een thema te doen. Omdat er meerdere thema’s zijn kunnen we rouleren en zo meerdere mensen ontmoeten. De thema’s bepalen we samen, deze kunnen heel verschillend zijn; denk aan thema’s rondom hoogbegaafdheid maar bijvoorbeeld een thema als reizen is zeker ook een mogelijkheid. Mocht je lekker willen blijven zitten, dan kan dat natuurlijk. We hopen weer veel van jullie te ontmoeten in Den Haag. Op een inspirerend Samen Zijn!

Geef in je aanmelding aan of je het leuk vindt om vanuit de methode World Café elkaar te ontmoeten of liever zonder thema en informeel.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant