Laden Evenementen

Deze bijeenkomst zit vol.

Deze bijeenkomst vindt plaats volgens de geldende coronamaatregelen. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Op 11 december is het weer zover en hebben we ons volgende event in Zuid-Holland. Deze keer georganiseerd door Pascal en onze Delftse gastheer Harold.

De laatste keer in Leiden was een succes en de uitspraken die nagalmden waren herkenning en thuiskomen in een groep soortgelijke mensen. Dit soort ervaringen maakt het voor ons ook waardevol om het te organiseren. Dat is waar het om draait. Er zijn verschillende manieren van voelen en diverse situaties die het hoogbegaafd zijn met zich meedraagt. Wees welkom als jij je hier ook in vindt.

Deze keer gaan we een wandeling doen door het Delftse centrum en gaan we voor een deel een stuk door het bos. We maken een mooie wandeling door het fraaie oude centrum van Delft en maken een tussenstop voor een drankje in het Delftse Hout. Van daaruit begeven we ons terug naar het centrum.

We verzamelen ons om 11.30 bij Pavarotti waar je indien je wilt van een lunch kan genieten. Het adres hiervan is Stationsplein 14, 2611BV te Delft. Stipt (net zo stipt als elke keer) vertrekken we om 13.30 richting het centrum. De verwachte route zal ongeveer 7,5km zijn. Rond 16.30 eindigen we, waarna we nog kunnen natafelen in een restaurant.

Waar je je ook bevindt en hoe je je ook voelt, wees welkom en maak kennis met jouw hoogbegaafdheid en andere hoogbegaafden!

Met vriendelijke groet,

Harold en Pascal

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant