Laden Evenementen

Deze bijeenkomst zit vol.

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Wij houden daarbij anderhalve meter afstand. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers.

Een fijne bijeenkomst voor hoogbegaafde (jong)volwassenen in de regio Zuid-Holland en omstreken. Iedereen is welkom om ervaringen uit te wisselen en natuurlijk voor de gezelligheid!

Eindelijk is het zover. Ik kijk er heel erg naar uit om samen te zijn en ben benieuwd naar onze ontmoeting en het delen van verhalen en ervaringen. Herkenning staat bij mij in ieder geval centraal en daaruit volgend denk ik dat we wellicht wel dingen bij elkaar kunnen vinden. Dit is voor mij het eerste event, denk voor sommige anderen ook. – Pascal

We spreken om 13.00 af bij Brasserie Woods, waarvandaan we een goede wandeling kunnen maken langs de Kralingse Plas (slechts 5,5 km) waar we kunnen eindigen in een van de cafés of restaurants in de buurt. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.

Indien het gezellig is ben ik voorstander voor langer, maar dat ligt natuurlijk aan ieders agenda. Ik kijk ernaar uit en hoop op een goede opkomst!

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant