Laden Evenementen

Deze bijeenkomst zit vol. De inschrijving is gesloten.

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Wij houden daarbij anderhalve meter afstand. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Wij raden risicogroepen aan om nog niet deel te nemen. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers.

Een bijeenkomst voor hoogbegaafde (jong)volwassenen uit de regio. Voor wie op deze dag nog niets te doen heeft en gezellig wil gaan wandelen langs het strand van Den Haag. Neem zelf iets te eten en drinken mee.

Het doel van de bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen is om op regionale schaal voor verbinding te zorgen. In deze ontspannen setting is alle ruimte voor verbinding, uitwisseling en informatie over hoogbegaafdheid en wat er allemaal nog meer ter sprake komt. Leuk om nieuwe mensen te leren kennen of met oude bekenden een actieve middag door te brengen.

We verzamelen bij strandtent Het Puntje, Scheveningen Noorderstrand. Het is een flinke wandeling als je vanaf Kurhaus komt. Je kunt ook met de fiets via Oostduinpark komen. Let zelf op het weerbericht en denk eventueel aan een regenjack. De inschrijving sluit 2 dagen van tevoren.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

[caldera_form id=”CF5e07cfbb3148f”]

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

 

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant