Laden Evenementen

Dit is een combinatiebijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Oost-Vlaanderen en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

We gaan ontbijten in de Gentbrugse Meersen. Naar jaarlijkse traditie 🙂 We ontmoeten elkaar bij parking sporthal Driebeek Gentbrugge. We nemen elk ons ontbijtje mee en eten dit gezellig samen op in de natuur. Nadien is er eventueel de mogelijkheid om een wandelingetje te doen. Wie graag goed zit, kan een eigen stoeltje of zitzak meenemen en er zijn ook picknickbankjes. Bij erg slecht weer slaan we het eten over en maken we een korte wandeling, maar we hopen op de zon! Het wordt een gezellig samenzijn!

Bij heel veel regen kan de locatie/activiteit nog gewijzigd worden, hou je mail in de gaten. Graag op voorhand inschrijven zodat wijzigingen in ‘zitlocatie’ vlot kunnen gecommuniceerd worden 🙂 Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden (tot uiterlijk twee dagen van tevoren).

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Deelnameverzoek Samen Zijn Oost-Vlaanderen
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik neem graag deel aan
Ik ga akkoord met

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

 

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant