Laden Evenementen

Dit is een combinatiebijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Oost-Vlaanderen en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

Er staat een wandeling in het natuurreservaat Bourgoyen in de buurt van Gent op het programma. We spreken af om 14.00 aan het natuurpuntcafé naast de grote parking (De Bourgoyen, Driepikkelstraat 32, 9030 Mariakerke). We nemen de lus van zo’n 5-6 km op een rustig tempo, met bezoekjes aan de beide vogelkijkhutten. De totale wandeling wordt zo eerder 8 km.

Erna kan er eventueel nog iets gedronken worden. Snacks en drank kunnen besteld worden in het natuurpuntcafé. We kunnen nog een plaatsje vinden om te zitten en na te praten. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.

Honden zijn welkom mits aan de leiband, goed opgevoed uiteraard en mits kennisgeving. (Indien de aanwezigheid van honden een drempel is, geef dit dan aan bij jouw inschrijving en dan neem ik contact op met jou om de mogelijkheden te bekijken.)

Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden (tot uiterlijk twee dagen van tevoren).

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Aanmelden korter dan drie dagen van tevoren biedt geen garantie op een plek.

Deelnameverzoek Samen Zijn Oost-Vlaanderen
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik neem graag deel aan
Ik ga akkoord met

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant