Laden Evenementen

De inschrijving is gesloten.

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Wij houden daarbij anderhalve meter afstand. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Wij raden risicogroepen aan om nog niet deel te nemen. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. De gastvrouw heeft dit kunnen overleggen met de Gemeente Amsterdam, zodat we ervan verzekerd zijn dat we de maatregelen kunnen naleven.

Een ongedwongen bijeenkomst voor de ‘Mokummers’ onder ons, buiten op een verwarmd terras buiten aan het Beukenplein in Amsterdam Oost! ‘Verwegistaners’ (mensen die niet in Amsterdam wonen) zijn ook van harte welkom! Zo breiden we onze sociale contacten uit als ‘Rainforest minds‘.

Het doel van de bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen is om op regionale schaal voor verbinding te zorgen. In deze ontspannen setting is alle ruimte voor verbinding, uitwisseling en informatie over hoogbegaafdheid en wat er allemaal nog meer ter sprake komt. Leuk om nieuwe mensen te leren kennen of met oude bekenden een actieve middag door te brengen.

Consumpties worden centraal via mij besteld en zijn voor eigen rekening. Daarnaast vraag ik een bijdrage van 5 euro, per tikkie op locatie te voldoen aan mij o.v.v. ‘Bijdrage onkosten HB Amsterdam’.

Voel je van harte welkom. Ik zie uit naar jullie komst!

Uw toegenegen gastvrouw Bayla

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant