Laden Evenementen

Deze bijeenkomst vindt plaats volgens de geldende coronamaatregelen. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers.

Hebben jullie ook weer zo’n zin in elkaar te spreken? Ik wel. Daarom organiseer ik een samenkomst bij Ni Hao in stadspark Groningen. Bij mooi weer op het terras met uitzicht op het park. Leuk je daar te zien!

Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor (vermoedelijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in de regio. Het doel van de bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen is om op regionale schaal voor verbinding te zorgen. Natuurlijk ben je ook welkom als je niet uit Groningen komt.

Je bent welkom vanaf 14.00. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. Ni Hao vindt het wenselijk dat de rekening in zijn totaliteit betaald wordt! Hierdoor verzoek ik jullie contant geld mee te nemen voor jullie consumpties. Laat van tevoren weten of je erbij bent.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Deelnameverzoek Samen Zijn Groningen
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik neem graag deel aan
Ik ga akkoord met

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant