Laden Evenementen

Deze bijeenkomst zit vol.

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Wij houden daarbij anderhalve meter afstand. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Hebben jullie ook weer zo’n zin in elkaar te spreken? Ik wel. Daarom organiseer ik een samenkomst op 22 augustus bij Ni Hao in stadspark Groningen. Bij mooi weer op het terras met uitzicht op het park. Leuk je daar te zien!

Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor (vermoedelijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in de regio. Het doel van de bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen is om op regionale schaal voor verbinding te zorgen. Natuurlijk ben je ook welkom als je niet uit Groningen komt.

Je bent welkom vanaf 14.00. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. Ni Hao vindt het wenselijk dat de rekening in zijn totaal betaald wordt! Hierdoor verzoek ik jullie contant geld mee te nemen voor jullie consumpties. Laat van tevoren weten of je erbij bent.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant