Laden Evenementen

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers op anderhalve meter afstand. Ook zul je aan tafel moeten blijven zitten, waarbij je niet van plaats wisselt (dus ook niet naar een andere tafel). Voor elke verplaatsing binnen, zoals het opstaan om het toilet te bezoeken, is een mondmasker verplicht. Deze maatregelen gelden ook buiten in winkelstraten. Bovendien houden gastvrouwen en gastheren verplicht je contactgegevens 10 dagen na afloop vast om eventueel contactonderzoek te faciliteren. Je mag maximaal 1 keer per week samen zijn met een groep van deze omvang, dus zorg dat je dit niet elders doet in de omringende tijd. Kom niet zomaar opdagen. Onderstaand aanmeldformulier is de enige manier om je aan te melden voor deze bijeenkomst. Je wordt verwijderd van de bijeenkomst als je de maatregelen niet respecteert of zomaar bent komen opdagen. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Wij raden risicogroepen aan om nog niet deel te nemen.

Dit is een combinatiebijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Antwerpen en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

We komen samen in Café Vrij België, Diksmuidelaan 202 te Berchem, Antwerpen. Deze locatie is onder voorbehoud, je wordt uiteraard op de hoogte gehouden! Hapjes en drankjes voor eigen rekening. Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden, tot uiterlijk twee dagen van tevoren.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

[caldera_form id=”CF5d07fd7d3fddf”]

Ik wil op de hoogte blijven van artikelen, evenementen en updates >

Ik zoek regionale contacten via Facebook of WhatsApp >

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant