Laden Evenementen

Uitzonderlijk hoogbegaafd zijn is niet zomaar een beetje hoogbegaafd zijn. Het brengt een zijnswijze met zich mee, die zich doorgaans kenmerkt door een intens waarnemingsvermogen, een onuitputtelijke drang naar het opdoen van nieuwe kennis, het zien van patronen in een groter geheel en het vermogen deze toe te passen in een andere context.

Je spreekt een zekere taal die je vaker openlijk wilt spreken. Veel uitzonderlijk hoogbegaafden zijn bescheiden en laten het niet actief doorschemeren. Maar anders dan het simpelweg op IQ-scores te gooien, is er vooral een wezenlijk verschil. Alleen al in het waarnemingsvermogen en de manier waarop je de via verschillende kanalen binnengekomen informatie, gebeurtenissen en gedachten integreert in rijke associatievelden. En dat mag je best erkennen.

Het doel van de bijeenkomst voor uitzonderlijk hoogbegaafde volwassenen is om op landelijke schaal voor verbinding te zorgen. We ontmoeten elkaar in de ontspannen setting van Restaurant De Branding, Croeselaan 303 in Utrecht (stad).

Je bent welkom vanaf 14.00. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. Laat van tevoren weten of je erbij bent. We maken gebruik van een aparte ruimte in het restaurant en deze is beperkt tot 12 mensen!

Deze bijeenkomst is te combineren met het Dineer & Doneer-evenement op dezelfde dag in Almere (vanaf 19.00). Vanaf Utrecht kan naar Almere gecarpoold worden. Meld je hier aan voor het diner.

Meer informatie en aanmelden via Uitzonderlijk Hoogbegaafd! Volwassenen, een groep waarvoor een intake van toepassing is. Hoor jij ook thuis op deze bijeenkomst, maar heb je geen Facebook? Stuur dan een motivatie naar info@stichtinghoogbegaafd.nl en we gaan graag met je in gesprek.

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant