ONTMOET ONS VIA WHATSAPP

Nu snel verbinden

Onze WhatsAppgroepen verenigen hoogbegaafden snel en betrekkelijk kleinschalig. We hebben een totaaloverzicht gemaakt van al onze groepen die via WhatsApp beschikbaar zijn. Let op: geen commercie alsjeblieft, daarvoor kun je terecht in onze groepen voor Vraag & Aanbod. Voor uitgebreide aandacht voor je (bredere) topics bezoek je onze community op Facebook. Suggesties? Mail naar info@stichtinghoogbegaafd.nl.

Wil je een WhatsAppgroep laten aanmaken? Bijvoorbeeld omtrent een meer toegespitst onderwerp dan in onze Facebookgroepen het geval is? Als je een Whatsappgroep wenst, mail dan naar info@stichtinghoogbegaafd.nl
Neem ook een kijkje op stichtinghoogbegaafd.nl/community voor onze uitgebreide community op Facebook en LinkedIn. Speciaal voor topics die meer tijd en aandacht verdienen.