Laden Evenementen

Deze bijeenkomst zit vol. De inschrijving is gesloten.

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Wij gaan wandelen en houden daarbij anderhalve meter afstand. Zorg dat je zelf hapjes en drankjes meeneemt voor onderweg. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Wij raden risicogroepen aan om nog niet deel te nemen.

Een laagdrempelige wandeling voor hoogbegaafden in een mooie omgeving.

We mogen parkeren aan de achterzijde van Restaurant Sandenburg, Sandenburgerlaan 2 te Doorn en op die parkeerplaats verzamelen we rond 11.00. Op ongeveer 200 meter van het restaurant is een bushalte (Halte Kaap Doorn) voor wie met het OV komt.

De wandeling start rond 11.15. De lengte is o.a. afhankelijk van het weer, maar ga uit van rond de 7 km. Bos, natuur, vlinderveldjes, een uitkijktoren en een bijzonder landgoed komen we onderweg tegen. Het tempo zodanig dat ook minder getrainde wandelaars fatsoenlijk kunnen meekomen!

Na de wandeling kan er desgewenst nog nagepraat worden op het terras van de Sandenburg. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.

Kortom, heb je zin in een mooie wandeling met andere hoogbegaafden, dan ben je van harte welkom.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier. Geef in het motivatievak hieronder aan of je nog vragen of voorkeuren hebt. De inschrijving sluit 2 dagen van tevoren.

[caldera_form id=”CF5f0385187bd92″]

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant