Laden Evenementen

Omdat het de vorige keer zo gezellig was organiseer ik nog een bijeenkomst! Zonder vast thema, maar we proberen er wel samen voor te zorgen dat we met verschillende mensen kunnen praten, door bijvoorbeeld af en toe eens door te schuiven.

Dit is een combinatiebijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Oost-Vlaanderen en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.
 
We komen samen in Rest-eau-cafe LAGO Rozebroeken, Victor Braeckmanlaan 180 te Sint-Amandsberg, Gent. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en op wandelafstand van station Gent-Dampoort. De locatie is onder voorbehoud, je wordt uiteraard op de hoogte gehouden! Hapjes en drankjes voor eigen rekening. Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden, zodat we genoeg plaatsen kunnen reserveren (tot uiterlijk twee dagen van tevoren).
 
Meer informatie en aanmelden via Facebookgroep Hoogbegaafd! Oost-Vlaanderen of via onderstaand formulier.

[caldera_form id=”CF5dfcf7c16950e”]

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant