Laden Evenementen

Dit is een combinatiebijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Brabant-Limburg en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

Ga je mee wandelen? De Strabrechtse Heide is een groot natuurgebied bestaande uit een groot heideveld met stukken bos. Aan de zuidrand ligt Kasteel Heeze met daarbij een fraaie duiventoren. Aan de rand van het gebied stroomt de Kleine Dommel die de slotgracht van het kasteel voedt en bij het kasteel ontstaat door de samenvloeiing van de Groote Aa met de Sterkselse Aa. Een gebied om even helemaal weg te zijn van het drukke bestaan en met elkaar in gesprek te gaan.

De wandeling is ca 10 km met onderweg zowel heide als bos. Na afloop is het mogelijk om in Heeze nog iets te drinken (voor eigen rekening). (Bij een beetje slecht weer gaan we gewoon toch, maar ik heb zon besteld.) Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden (tot uiterlijk twee dagen van tevoren).

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Deelnameverzoek Samen Zijn Noord-Brabant
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik neem graag deel aan
Ik ga akkoord met

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant