Laden Evenementen

Dit is een combinatiebijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Limburg en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

Ga je mee wandelen? De Sint-Pietersberg in Maastricht is eigenlijk een heuvel, maar we noemen het een berg. Zo voelt het ook als je hier wandelt. Dit zuidelijkste stukje Nederland gelegen tussen Maastricht en België is haast on-Nederlands mooi. De zeldzame kalkhellingen en het unieke microklimaat maken het gebied tot een uniek vlinder-, oehoe-, vleermuis- en plantenparadijs. Op de kop van de berg ligt het Fort Sint Pieter, een indrukwekkend verdedigingswerk voor de stad Maastricht. Op de top van het fort heb je een geweldig uitzicht op Maastricht en op het Maasdal rondom je.

De wandeling is ca 10 km, waarbij je een heel divers landschap ziet, even in België bent, want stukken van de laatste etappe van het Pieterpad loopt en achteraf voldaan kunt uitrusten bij Chalet Bergrust, waar je uiteraard een punt Limburgse vlaai of een speciaal biertje kunt bestellen. Consumpties zijn voor eigen rekening. (Bij een beetje slecht weer gaan we gewoon toch, bij heel slecht weer verzin ik wel iets anders.) Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden (tot uiterlijk twee dagen van tevoren).

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier.

Deelnameverzoek Samen Zijn Limburg
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Ik neem graag deel aan
Ik ga akkoord met

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant