Laden Evenementen

De inschrijving is gesloten.

Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers per tafel op gepaste afstand. Een tweede tafel is mogelijk. Je mag maximaal 1 keer per week samen zijn met maximaal 10 anderen, dus zorg dat je dit niet elders doet in de omringende tijd. Ook zul je aan tafel moeten blijven zitten, waarbij je niet van plaats wisselt (dus ook niet naar een andere tafel). Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Wij raden risicogroepen aan om nog niet deel te nemen.

Dit is een combinatiebijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Antwerpen en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

We komen samen in Café Vrij België, Diksmuidelaan 202 te Berchem, Antwerpen. Deze locatie is onder voorbehoud, je wordt uiteraard op de hoogte gehouden! Hapjes en drankjes voor eigen rekening. Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden, tot uiterlijk twee dagen van tevoren.

Meer informatie en aanmelden via Facebookgroep Hoogbegaafd! Antwerpen of via onderstaand formulier.

[caldera_form id=”CF5d07fd7d3fddf”]

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant