Laden Evenementen

Uitzonderlijk hoogbegaafd zijn is niet zomaar een beetje hoogbegaafd zijn. Het brengt een zijnswijze met zich mee, die zich doorgaans kenmerkt door een intens waarnemingsvermogen, een onuitputtelijke drang naar het opdoen van nieuwe kennis, het zien van patronen in een groter geheel en het vermogen deze toe te passen in een andere context.

Je spreekt een zekere taal die je vaker openlijk wilt spreken. Veel uitzonderlijk hoogbegaafden zijn bescheiden en laten het niet actief doorschemeren. Maar anders dan het simpelweg op IQ-scores te gooien, is er vooral een wezenlijk verschil. Alleen al in het waarnemingsvermogen en de manier waarop je de via verschillende kanalen binnengekomen informatie, gebeurtenissen en gedachten integreert in rijke associatievelden. En dat mag je best erkennen.

Het doel van de bijeenkomst voor uitzonderlijk hoogbegaafde volwassenen is om op landelijke schaal voor verbinding te zorgen. Het is een huiskamerbijeenkomst met een gezellige koffietafel. Geef het door als je specifieke dieetwensen hebt.

De inschrijving sluit 2 dagen van tevoren. Toegang contant te voldoen; extra donaties ten behoeve van de stichting worden zeer gewaardeerd.

Meer informatie en aanmelden via Uitzonderlijk Hoogbegaafd! Volwassenen, een community waarvoor een intake van toepassing is (Facebook dan wel WhatsApp). Hoor jij ook thuis op deze bijeenkomst, maar ben je nog geen deel van deze community? Stuur dan een motivatie via deze link en ik ga graag met je in gesprek. Ben je wel al deel van de community voor uitzonderlijk hoogbegaafde volwassenen? Stuur dan een mail naar info@stichtinghoogbegaafd.nl o.v.v. datum en locatie van deze bijeenkomst om je aan te melden.

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant