Laden Evenementen

Uitzonderlijk hoogbegaafd zijn is niet zomaar een beetje hoogbegaafd zijn. Het brengt een zijnswijze met zich mee, die zich doorgaans kenmerkt door een intens waarnemingsvermogen, een onuitputtelijke drang naar het opdoen van nieuwe kennis, het zien van patronen in een groter geheel en het vermogen deze toe te passen in een andere context.

Je spreekt een zekere taal die je vaker openlijk wilt spreken. Veel uitzonderlijk hoogbegaafden zijn bescheiden en laten het niet actief doorschemeren. Maar anders dan het simpelweg op IQ-scores te gooien, is er vooral een wezenlijk verschil. Alleen al in het waarnemingsvermogen en de manier waarop je de via verschillende kanalen binnengekomen informatie, gebeurtenissen en gedachten integreert in rijke associatievelden. En dat mag je best erkennen.

Het doel van de bijeenkomst voor uitzonderlijk hoogbegaafde jongvolwassenen is om op landelijke schaal voor verbinding te zorgen. Deze editie is er speciaal voor jongvolwassenen! Een specifieke leeftijdsgrens hanteren wij niet, maar reken erop dat je op deze bijeenkomst vooral twintigers en dertigers treft.

We gaan gezellig samen zijn met heerlijke tapas in Umami Utrecht. Er is voor ieder wat wils, zo ook de mogelijkheid om vegetarisch te eten. Het evenement begint om 17:30 en duurt tot uiterlijk 20:00. Voor 2,5 uur All You Can Taste betaal je €30,- exclusief drinken.

Voor OV’ers is er de mogelijkheid tussen 17:00~17:15 te verzamelen op Utrecht centraal (trap bij de AKO). Daarna zullen we gezamenlijk naar het restaurant lopen. Uiteraard mag dat ook op eigen gelegenheid.

Meld je uiterlijk drie dagen van tevoren aan, want dan zal ik onze plek reserveren. Ik hoop jullie allemaal te zien!

Meer informatie en aanmelden via Uitzonderlijk Hoogbegaafd! Volwassenen, een community waarvoor een intake van toepassing is (Facebook dan wel WhatsApp). Hoor jij ook thuis op deze bijeenkomst, maar ben je nog geen deel van deze community? Stuur dan een motivatie via deze link en ik ga graag met je in gesprek. Ben je wel al deel van de community voor uitzonderlijk hoogbegaafde volwassenen? Stuur dan een mail naar info@stichtinghoogbegaafd.nl o.v.v. datum en locatie van deze bijeenkomst om je aan te melden.

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant