Wil je een testimonial schrijven? Dat waarderen we enorm!

Required Field

Wordt niet weergegeven op de website

Acceptatie en inclusie

De Stichting Hoogbegaafd! heeft iets toegevoegd aan mijn leven. Ik voel me welkom en begrepen en werk dan ook met veel plezier aan mijn columns.

Het benefietdiner, waar ik ook aangeschoven ben, is een leuke en gezellige manier om gelijkgestemden wat beter te leren kennen. Het eten was heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!

Alicia Puik
23 november 2017

Benefietdiner

Op 20 november vond het eerste Benefietdiner van de Stichting Hoogbegaafd plaats in Almere. Wat een goed idee!
Heel lekker eten, een zeer goed gezelschap en daarnaast geld inzamelen voor de Stichting.
Het was zeer aangenaam om gewoon ongedwongen over diverse onderwerpen tijdens het eten te kunnen praten.
Zeker voor herhaling vatbaar!!!

Claudia Benmesahel-Kruidbos

19 november 2017

Fantastisch platform

Aantal jaren terug via een Facebookzoektocht hier terecht gekomen, voornamelijk om informatie in te winnen voor zoonlief! Zeer veel aan gehad en alleen al het feit om te zien en lezen dat je niet de enige bent is zeer fijn. Ben sinds begin 2017 wat andere groepen gaan ontdekken. Heb een keer de stoute schoenen aangedaan en ging naar een bijeenkomst hier in Flevoland. Ik heb dit als zeer fijn ervaren en ben nog een aantal keer geweest! Inmiddels ben ik vrijwilliger en bestuurslid! Het is een fantastisch platform en format! Mijn leven is er op een zeer positieve manier behoorlijk door veranderd! Dank daarvoor!

Daniëlle Mers
9 oktober 2017

Uniek, waardevol, respectvol, innovatief

Als auteur, coach en lezer ben ik verbonden aan Stichting Hoogbegaafd! Ik ervaar deze community zowel voor als achter de schermen als uniek, waardevol, respectvol en innovatief. Lieve, slimme, betrokken vrijwilligers en adequate moderators, kortom fijne mensen die actief relevante en op ervaring gerichte content bijeenbrengen. Mijn dank ook aan de lezers en andere schrijvers voor het vormen van deze inspirerende online ontmoetingsplek.

Ilona Kuis
8 oktober 2017

Volledig

Een organisatie waar hoogbegaafdheid en ieder die hoogbegaafd is een kans krijgt ten volle tot ontplooiing te komen en te tonen, niet zichzelf benoemend met slechts een bovengemiddelde I.Q. score. We weten inmiddels dat hoogbegaafd zijn nog veel meer inhoudt dan wat zichtbaar is: het in vele, dan wel in alle facetten in het (alledaagse) leven meerder laags ervaren, intens voelend, algeheel begrijpend en inzichtelijk handelend, dit vaak tezamen met een snel kunnen denken en schakelen. Ieder die zich(zelf) kan vinden in de theorie van Kazimierz Dąbrowski vindt zichzelf zeker terug in de platform en de filosofie die de stichting uitdraagt.

Jenny
16 mei 2017