Over|About2018-06-17T02:56:37+00:00

Over

Hoe ontmoet jij ons? In dit deelmenu vind je meer informatie over Stichting Hoogbegaafd! en haar vrijwilligers.

Ontmoet de stichting en leer onze missie en kernwaarden kennen.

>Meer

Stichting Hoogbegaafd! wordt geheel door vrijwilligers gerund. Leer onze vrijwilligers kennen.

>Meer

Bekijk onze statuten, reglementen, beleidsplannen en jaarverslagen.

>Meer

Bekijk onze privacyverklaring in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

>Meer

Wat zeggen mensen die aangesloten zijn bij Stichting Hoogbegaafd! over ons aanbod? Bekijk de testimonials.

>Meer

Wil je ook vrijwilliger worden voor de stichting? Bekijk onze vacatures of neem rechtstreeks contact op voor aanvullende mogelijkheden.

>Meer

Voor het gemeenschappelijke doel van het informeren en bij elkaar brengen van hoogbegaafden van alle leeftijden en achtergronden werken we graag samen met organisaties die visieraakvlakken hebben.

>Meer

Een vraag of idee? Neem rechtstreeks contact met ons op.

About

How will you meet us? In this menu you find more information about the Gifted! Foundation and its volunteers.

Meet us and get to know our mission and vision