Hoogbegaafd! Samen Zijn – Volwassenen regio Noord-Holland | Gifted! Meetup – Adults in the Amsterdam area

English

Finally, a proper meetup for gifted folks ūüėČ If you appreciate conversations with more depth and intensity, come and join!

Expats are very welcome at this meetup of course! We love to mingle and get your international perspective.

Please let us know if you can join us through our Gifted! Amsterdam Meetup¬†group, our Gifted! Adults Facebookgroup or our Hoogbegaafd! Noord-Holland Facebookgroup. If this doesn’t work out, please mail hoogbegaafd.in.europa@gmail.com. Please consider donating to the Gifted! Foundation (Stichting Hoogbegaafd!)

Nederlands

Eindelijk weer een meetup voor jullie, hoogbegaafde volwassenen! Als je conversaties met meer diepgang en intensiteit op prijs stelt, moet je hier zeker bij zijn!

Uiteraard zijn ook expats zeer welkom op deze meetup. We wisselen graag met je uit over je internationale perspectief.

Meer informatie en aanmelden via Hoogbegaafd! Noord-Holland, de Gifted! Amsterdam Meetup groep of als dat niet gaat via hoogbegaafd.in.europa@gmail.com. Extra donaties t.b.v. Stichting Hoogbegaafd! worden zeer gewaardeerd.