Hoogbegaafd! Samen Zijn – Volwassenen regio Antwerpen

Dit is een combinatiebijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Antwerpen en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

Het format van komende bijeenkomst wijkt af van voorgaande edities. Waar we voorheen steeds in het Kielpark samenkwamen, komen we nu samen in de woonst van iemand die eerder naar een bijeenkomst is geweest (te Berchem). Op verzoek is ook de aanvangstijd een uur later gepland, de meeting gaat vanaf nu door van 14u tot 17u. Degenen die nadien graag meegaan dineren bij Pou-Poule (Vosstraat 23, 2140 Borgerhout); gelieve dit expliciet vermelden bij aanmelding voor dit evenement hieronder in de reacties of via een persoonlijk bericht naar mij.

Meer informatie en aanmelden via Hoogbegaafd! Jongvolwassenen, Hoogbegaafd! Antwerpen of Uitzonderlijk Hoogbegaafd! Volwassenen, een groep waarvoor een intake van toepassing is. Hoor jij ook thuis op deze bijeenkomst, maar heb je geen Facebook? Stuur dan een motivatie naar hoogbegaafd.in.europa@gmail.com. Uiterlijk een week van tevoren aanmelden (indien je mee uit eten gaat gelieve dit ook melden) in verband met mogelijke reserveringen – later aanmelden op eigen risico.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie