Hoogbegaafd! Samen Zijn – Uitzonderlijk hoogbegaafde volwassenen, Jongvolwassenen, Volwassenen regio Antwerpen

Dit is een combinatiebijeenkomst voor uitzonderlijk hoogbegaafde volwassenen, jongvolwassenen en volwassenen in Antwerpen en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafde (jong)volwassenen. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

Uitzonderlijk hoogbegaafd zijn is bovendien niet zomaar een beetje hoogbegaafd zijn. Het brengt een zijnswijze met zich mee, die zich doorgaans kenmerkt door een intens waarnemingsvermogen, een onuitputtelijke drang naar het opdoen van nieuwe kennis, het zien van patronen in een groter geheel, en het vermogen deze toe te passen in een andere context. Je spreekt een zekere taal die je vaker openlijk wil spreken. Veel uitzonderlijk hoogbegaafden zijn bescheiden en laten het niet actief doorschemeren. Maar anders dan het simpelweg op IQ-scores te gooien, is er vooral een wezenlijk verschil. Alleen al in het waarnemingsvermogen en de manier waarop je de via verschillende kanalen binnengekomen informatie, gebeurtenissen en gedachten integreert in rijke associatievelden. En dat mag je best erkennen.

De bijeenkomst is in het Antwerpse Kielpark 2020. Het de bedoeling dat iedereen zijn eigen eten en drinken meeneemt. Bij slecht weer vindt de bijeenkomst plaats in ’t Nief Zuid, St. Bernardsesteenweg 32, 2020.

Meer informatie en aanmelden via Hoogbegaafd! Jongvolwassenen, Hoogbegaafd! Antwerpen of Uitzonderlijk Hoogbegaafd! Volwassenen, een groep waarvoor een intake van toepassing is. Hoor jij ook thuis op deze bijeenkomst, maar heb je geen Facebook? Stuur dan een motivatie naar hoogbegaafd.in.europa@gmail.com. Graag uiterlijk een week van tevoren (28 juli) aanmelden in verband met mogelijke reserveringen – later aanmelden op eigen risico.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie