Hoogbegaafd! Samen Uit – Volwassenen regio Zuid-Holland & Zeeland

Naar aanleiding van een post van Hester op Facebook over haar vondsten op het strand is een leuk initiatief ontstaan voor hoogbegaafde volwassenen: een strandexcursie van ongeveer 2,5 uur waaraan leden van de Hoogbegaafd! groepen en andere hoogbegaafde geïnteresseerden kunnen deelnemen.

Onder leiding van Hester gaan we de Maasvlakte op om te zoeken naar interessante fossielen die op het strand te vinden zijn. Het liefst wil Hester dat de gevonden ijstijdfossielen bij haar worden ingeleverd, maar dat doen we dus mooi niet! Alle vondsten mogen mee naar huis genomen worden.

Na afloop van de excursie kunnen degenen die dat willen naar Futureland gaan, waar een tentoonstelling over de Maasvlakte is. Hier is tevens de mogelijkheid samen iets te eten in de horecagelegenheid. De strandexcursie is gratis, maar het eten en drinken bij Futureland is op eigen kosten.

De excursie gaat ook door bij slecht weer, behalve als het onweert. In dat geval maken we er een Samen Zijn bijeenkomst van bij Futureland. Vergeet sowieso niet je laarzen mee te nemen. Ook zijn regenkleding en een extra droge kledingset aan te bevelen.

We verzamelen om 11.00 bij de Pr. Màximaweg 3199, Hoekse slag, strandopgang 5 op de Maasvlakte te Rotterdam. De Maasvlakte is niet bereikbaar met het OV. Diegenen die met het OV reizen kunnen naar station Rotterdam Centraal gaan (uiterlijk 10.15 uur daar) en zullen worden opgehaald bij de hoofdingang.

Aanmelden via een Facebook-event is niet voldoende, je aanmelding telt pas als je hebt gemaild. Dit kan via onderstaand formulier.

Vergeet bij je aanmelding niet te vermelden:

  • Of je met het OV naar Rotterdam Centraal komt, of dat je een auto beschikbaar hebt
  • Als je een auto hebt, of je kan carpoolen vanaf Rotterdam Centraal, en hoe veel personen je mee kan nemen
  • Of er nog bijzonderheden zijn waar we rekening mee moeten houden
  • Je mobiele telefoonnummer
  • De link naar je Facebookprofiel indien je die hebt

Let op: er kunnen maximaal 20 mensen deelnemen. Wees er dus op tijd bij! De inschrijving sluit op 18 oktober of eerder als het maximum aantal deelnemers is bereikt.

Hester
Evelyn
Alice

De inschrijving is inmiddels gesloten.

Meer informatie dan wel afmelden via schuifaan.bij.evelyn@gmail.com.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie