Laden Evenementen

Nu nog aanmelden zet je op de wachtlijst, een deelnameplek is niet langer gegarandeerd en is afhankelijk van de lokale organisatiemogelijkheden. Deze bijeenkomst vindt onder huidige omstandigheden in aangepaste vorm plaats. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers per groep. Wij gaan wandelen omdat we nog geen gebruik kunnen maken van de horeca en houden daarbij anderhalve meter afstand. Zorg dat je zelf hapjes en drankjes meeneemt voor onderweg. Wordt de regelgeving aangescherpt, zullen wij deze bijeenkomst conform de richtlijnen verder aanpassen of annuleren. Wij raden risicogroepen aan om nog niet deel te nemen.

Het doel van deze bijeenkomst voor zowel hoogbegaafde als uitzonderlijk hoogbegaafde volwassenen is om op landelijke schaal voor verbinding te zorgen.

We gaan wandelen in het Bergherbos. We verzamelen vanaf 11 uur bij Uitspanning ’t Peeske, Peeskesweg 12, 7037 CH in Beek, gemeente Montferland, waar je ook gratis kunt parkeren. We vertrekken daar om 11.30 voor een wandeling van ongeveer 5 km. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening.

Meer informatie en aanmelden via onderstaand formulier. Mochten er onduidelijkheden zijn: bellen is altijd prettig. Geef in het motivatievak hieronder aan of je nog vragen of voorkeuren hebt. De inschrijving sluit 2 dagen van tevoren.

[caldera_form id=”CF5e529e3ff297f”]

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant