Laden Evenementen

Uitzonderlijk hoogbegaafd zijn is niet zomaar een beetje hoogbegaafd zijn. Het brengt een zijnswijze met zich mee, die zich doorgaans kenmerkt door een intens waarnemingsvermogen, een onuitputtelijke drang naar het opdoen van nieuwe kennis, het zien van patronen in een groter geheel en het vermogen deze toe te passen in een andere context.

Je spreekt een zekere taal die je vaker openlijk wilt spreken. Veel uitzonderlijk hoogbegaafden zijn bescheiden en laten het niet actief doorschemeren. Maar anders dan het simpelweg op IQ-scores te gooien, is er vooral een wezenlijk verschil. Alleen al in het waarnemingsvermogen en de manier waarop je de via verschillende kanalen binnengekomen informatie, gebeurtenissen en gedachten integreert in rijke associatievelden. En dat mag je best erkennen.

Het doel van de bijeenkomst voor uitzonderlijk hoogbegaafde volwassenen is om op landelijke schaal voor verbinding te zorgen. Hoewel in principe alleen bedoeld voor uitzonderlijk hoogbegaafde volwassenen, kunnen er ook kinderen mee als je geen oppas hebt kunnen regelen.

Vanwege het warme weer organiseer ik deze keer een heuse poolparty met BBQ bij mij in de tuin! Er zijn genoeg badhanddoeken aanwezig. Veganisten en vegetariërs hebben binnen de keuken ter beschikking. Geef dit wél van tevoren door!

Binnen kan je natuurlijk zoals vanouds een kijkje nemen bij de leestafel en de katten aaien 😉

De inschrijving sluit 2 dagen van tevoren. Prijs per persoon €10,- (of €5,- als je niet deelneemt aan de BBQ) ter plekke te voldoen. Extra donaties ten behoeve van de stichting worden zeer gewaardeerd.

Meer informatie en aanmelden via Uitzonderlijk Hoogbegaafd! Volwassenen, een groep waarvoor een intake van toepassing is. Hoor jij ook thuis op deze bijeenkomst, maar heb je geen Facebook? Stuur dan een motivatie naar info@stichtinghoogbegaafd.nl en ik ga graag met je in gesprek.

Nu delen en meer mensen bereiken:

Ga naar de bovenkant