EVENEMENT TOEVOEGEN

ONTMOET ELKAAR

Wil je onder de paraplu van Stichting Hoogbegaafd! een bijeenkomst organiseren als gastvrouw of gastheer? Vraag dan hier je evenement aan! Met de bijeenkomsten van Stichting Hoogbegaafd! draag je bij aan het verbinden van allerlei hoogbegaafden en breid je je eigen netwerk uit.

Je evenement wordt vervolgens:

1. Aangemaakt in de agenda op deze website

2. Verspreid via de mailinglijst

3. Als evenement aangemaakt in de daartoe relevante groep op Facebook

Je hoort van ons na het indienen van je verzoek! We willen geen commercie, inloopdagen voor een eigen praktijk, etc.

Meerdere opties zijn mogelijk. Een Dineer & Doneer-evenement staat doorgaans open voor allerlei hoogbegaafden.
Je eigen woonadres (voor een Samen Zijn huiskamerbijeenkomst) wordt niet openbaar gepubliceerd.
Kijk even in onze agenda of er op die dag niet al iets gepland staat in de buurt
Wij geven er de voorkeur aan dat je dit evenement periodiek organiseert. Op die manier versterk je het (regionale) hoogbegaafdennetwerk. De frequentie is naar eigen voorkeur.