Laden Evenementen

Heb je altijd al willen weten hoe het voelt om op blote voeten in de vrije natuur rond te lopen? Kom dan ons blotevoetenpad ontdekken en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid. Lieteberg heeft de eer om je deze ervaring aan te bieden op het eerste blotevoetenpad van Vlaanderen. Zet al je zintuigen en beide voeten in om de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water waar te nemen op een zorgvuldig samengesteld parcours. Koud en warm, vochtig en droog, aangenaam en prikkelend wisselen elkaar af tijdens een route van bijna 3 km lang, die enkel toegankelijk is op blote voeten. Aansluitend kunnen we verder wandelen, en/of een terrasje doen om wat na te praten.

Voor mensen die vanuit Antwerpen deelnemen: daarvandaan wordt gecarpoold. Je kunt je dan ook aanmelden via zowel de Antwerpse als de Vlaams Limburgse groep.

Meer informatie en aanmelden via Hoogbegaafd! Vlaams Limburg of Hoogbegaafd! Antwerpen. Hoor jij ook thuis op deze bijeenkomst, maar heb je geen Facebook? Stuur dan een motivatie naar info@stichtinghoogbegaafd.nl.