Laden Evenementen
Wij houden de berichtgeving van de gezondheidsdiensten omtrent COVID-19 nauwlettend en dagelijks in de gaten. Op basis daarvan kunnen wij besluiten een bijeenkomst (kort van tevoren) te annuleren. Je ontvangt een bericht als dit het geval is. Wij raden risicogroepen momenteel in elk geval af om aanwezig te zijn op onze bijeenkomsten.

Dit is een mooie Samen Zijn bijeenkomst voor hoogbegaafde volwassenen in West-Vlaanderen en de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

We komen samen in koffie- en eethuis De Papil, Rijselstraat 78 te Brugge. Deze locatie is vlakbij de achterkant van het Station Brugge en de kerktoren van Sint-Michiels. Hapjes en drankjes zijn voor eigen rekening. Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden, zodat we genoeg plaatsen kunnen reserveren (tot uiterlijk twee dagen van tevoren).

Meer informatie en aanmelden via Facebookgroep Hoogbegaafd! West-Vlaanderen of via onderstaand formulier.

Alleen als je interesse hebt in Whatsapp