Laden Evenementen

Deze bijeenkomst is verplaatst en zou oorspronkelijk op 3 april plaatsvinden.

Wij houden de berichtgeving van de gezondheidsdiensten omtrent COVID-19 nauwlettend en dagelijks in de gaten. Op basis daarvan kunnen wij besluiten een bijeenkomst (kort van tevoren) te annuleren. Je ontvangt een bericht als dit het geval is. Wij raden risicogroepen momenteel in elk geval af om aanwezig te zijn op onze bijeenkomsten.

Dit is een combinatiebijeenkomst voor (uitzonderlijk) hoogbegaafde (jong)volwassenen in Oost-Vlaanderen en in de wijde omgeving. Het is een laagdrempelige manier van verbinding, uitwisseling en informatie voor hoogbegaafden. Op deze bijeenkomsten kan je je vragen kwijt over hoogbegaafd leven, maar uiteraard kan er over velerlei andere onderwerpen worden gepraat.

We komen samen in Rest-eau-cafe LAGO Rozebroeken, Victor Braeckmanlaan 180 te Sint-Amandsberg, Gent. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en op wandelafstand van station Gent-Dampoort. De locatie is onder voorbehoud, je wordt uiteraard op de hoogte gehouden! Hapjes en drankjes voor eigen rekening. Bij voorkeur minimaal een week van tevoren aanmelden, zodat we genoeg plaatsen kunnen reserveren (tot uiterlijk twee dagen van tevoren).

Meer informatie en aanmelden via Facebookgroep Hoogbegaafd! Oost-Vlaanderen of via onderstaand formulier.

Alleen als je interesse hebt in Whatsapp