Shoppen bij Bol.com2018-05-28T18:04:34+00:00

Shoppen bij Bol.com

Stichting Hoogbegaafd! is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) die geheel wordt gerund door vrijwilligers. Help jij ons, zodat wij onze activiteiten in stand kunnen houden en kunnen uitbreiden? Bestel je boeken en eventuele andere aankopen voortaan op Bol.com via onderstaande zoekmachine en haar links. Dankzij jou ontvangt de stichting dan commissies als onderdeel van het Bol.com partnerprogramma. En dat kost jou niets extra’s! Zorg dat je AdBlocker is uitgeschakeld om de zoekmachine te kunnen zien.

Op de website van Bol.com zelf kan je makkelijker producten vinden. Het is handig om ook daar te zoeken. Voer vervolgens de exacte producttitel via onderstaande zoekmachine in om de correcte link te krijgen die ons commissies geeft.