Adverteren2018-10-02T00:30:05+00:00

Adverteren

Stichting Hoogbegaafd! is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) die geheel wordt gerund door vrijwilligers. Dankzij jou kunnen we als stichting onze activiteiten blijven ontplooien en uitbreiden. Onze website wordt erg goed bezocht, dus hier ligt een mooie kans om te adverteren.

Advertentiemogelijkheden

✓ In de maandelijkse nieuwsbrief die permanent op de website blijft staan, per mail ontvangen door honderden mensen en verder verspreid in onze online community
✓ Met een banner op de website voor een bepaalde periode, zichtbaar naast alle online artikelen en nieuwsbrieven

Wil je adverteren?

Geef je naam, naam en adres van je organisatie of onderneming en je wensen door via hoogbegaafd.in.europa@gmail.com en dan laten we je weten welk donatiebedrag we van je vragen als je wilt adverteren. Meer doneren mag natuurlijk altijd.